Napsugárstúdió – külső, - belső összhang, út az egység harmóniájához       Napsugárstúdió – egy hely ahol ÖN számít, ahol ÖN (is) számíthat szolgáltatásainkra       Egyedi megoldások a lakberendezésben – Napsugárstúdió       Esztétika, harmónia, egészség – széleskörű szolgáltatások – Önnek is – Napsugárstúdió       Ha fontos ÖNNEK az egészség és a harmónia – az élet minden területén – Napsugárstúdió      
Elérhetőségek:

Telefon: 06/70/3132-351

info@napsugarstudio.hu
napsugar.eva@freemail.hu

H-6000. Kecskemét Március 15 utca 8.


Nyitvatartás:

Rugalmas - ügyfélfogadás bejelentkezés - előzetes egyeztetéssel.
Szünnap: vasárnap és hétfő

Bővebben: pranagyogyitaskecskemet
vagy: http://pranamuhely.hu
Mikor érdemes lakberendezőt hívni?

Lakás vagy telek vásárlása előtt:

Segítség a kiválasztásnál, tanácsadás az építmény/ telek adottságai lehetőségeinek, kiaknázása terén.

Tervezés előtt álló ingatlannál:

Minél előbb kerülnek egyeztetésre a belsőépítészeti és lakberendezési elvárások, annál kisebb plusz költséggel oldhatók meg az esetleges módosítások – akár meg is „úszhatók”.

Építés alatt álló ingatlannál:

Még mindig kevesebb utánajárással, kellemetlenséggel és plusz költséggel valósíthatók meg „menetközben” az esetleges módosítások, mint utólag

Kész épületek, lakások be- és átrendezésénél, felújításánál:

Tervezés, vagy tanácsadás igény szerinti „mélységig”. Segítség a beszerzésnél, egyedi bútorok, világítót estek, stukkók, falfestések - képek és egyéb belsőépítészeti megoldások, valamint tervek legyártatásánál és kivitelezésénél, hogy élettere minden tekintetben megfeleljen a megrendelő igényeinek, lehetőségeinek kiszolgálja őt és harmonikusan, stílusosan tükrözze egyéniségét.

Mi az a plusz, amit nyújthat még a lakberendező Önnek?

Sokan hiszik azt, hogy luxuskiadás lakberendező segítségét igénybe venni.
Nézzük meg közelebbről!

Egy szakember tudásával, tapasztalatával, kapcsolatrendszerével sokat tehet azért, hogy Ön a lehető legoptimálisabban valósítsa meg álmait, lakásából valódi otthon váljék. Segít eligazodni a széles kínálat, számtalan megoldás és stílus útvesztőjében. Gyakran tapasztalni, hogy még határozott elképzelésű egyének is meginognak egy-egy csábítóan tálalt termék láttán, majd otthon szembesülnek a ténnyel: nemhogy színében, vagy stílusában, de méretében sem passzol – esetleg nincs is rá szüksége valójában.A lakberendező megismerve a kialakítás szempontjából lényeges tényezőket, több alternatívát felvázolva, tanácsaival segít a végső választásban, a részletekre is odafigyelve.

Méretarányos és jelölésű alaprajzaival, falnézetekkel, térbeli ábrázolásokkal, részletes világítástervvel, műleírással segíti a megvalósulás folyamatát.Igény szerint bekéri a szükséges árajánlatokat a tervek és beszerzési lista alapján, a kialakítás során felügyeli, hogy minden az elvárásoknak megfelelően valósuljon meg – akár a komplett lebonyolítást is átvállalva.Van egy mondás, mely szerint az első házát az ellenségének, a másodikat a barátjának, a harmadikat önmagának építi az ember.

Nos - a lakberendező segít, hogy mindez a lehető leggördülékenyebben - elsőre sikerüljön.

Ráczné V. Éva.
EJNE tag, Lakberendező, Tradicionális Feng-shui tanácsadó, Etka jóga oktató
06/70/31-32-351, Kecskemét Március 15. u. 8.

Vállalási árkialakítási főbb szempontok

 • Mire szól a tervezési megbízás?
  • Tanácsadás
  • Rész, vagy
  • Komplett tervezés
  • Már elfogadott terv módosítása
 • Mekkora területre szól a felkérés?
 • Hány helységre terjed ki?
 • A berendezési tárgyak:
  • készen vásároltak vagy
  • egyedi tervezést kér -ide tartozik például intarzia és diszműüvegtervezés, egyedi falfestések - képek, burkolat és világítástervek, egyéb belsőépítészeti megoldások.
 • Kér e átfogó designt az épület külső és belső vonatkozásában kert tekintetében?
 • Kapcsolódik-e a megbízáshoz:
  • művezetés
  • beszerzésben részvétel
  • komplett kivitelezés szervezés
  • Feng-shui tanácsadás

Az ár kialakítása a fentiek tükrében, megbízóval való egyeztetés útján, az országos normatívák figyelembevételével kerül kialakításra. Fizetés munkafázisonként!

Mi is az a világításterv?

Komfortérzetünket nagymértékben befolyásolja lakó és munkaterületünk megvilágítottsága. Ezért is nagyon fontos a világítótestek telepítésének jól átgondolt megtervezése.

A központi világítóegységen kívül fontos szerepet kapnak a különböző funkciót betöltő részmegvilágítások, melyeknek az esztétikai és hangulati elemeken kívül - a különféle tevékenységek fényszükségleteit hivatottak biztosítani.

Ésszerű kialakításával és használatával akár megtakarítást is tapasztalhatunk az áramszámlánál.

A világításterv azonban mindezen túlmutatva lényegesen többet rejt magában.

Fontos szerepet kap a lakótér áramvételi lehetőségeinek kialakításánál, elektromos berendezéseinek és vele együtt az egész objektum „működtetésénél. Gondoljunk például a konyhai és egyéb gépek, a különböző vételi, - klíma és biztonsági rendszerek, de akár a központi porszívó vagy szauna rácsatlakoztatására.

Mindezek kialakításánál egyebek mellett fő szempont, hogy a vezetékek láthatatlanok maradjanak, nem rombolva az enteriőr varázsát, maradéktalanul betöltve a funkcionális szerepet.

Ráczné V. Éva.
EJNE tag, Lakberendező, Tradicionális Feng-shui tanácsadó, Etka jóga oktató
06/70/31-32-351, Kecskemét Március 15. u. 8.A kert és a ház kapcsolata

Egy családi ház szerves része a kert, mely tükrözi az ott élők igényeit, jó esetben szorosan illeszkedik a belső tér hangulatához – mintegy kiterjesztve azt.

Kialakításánál érdemes meghatározni, hogy mennyi időt tudunk az ápolására fordítani, mi magunk tesszük, vagy szakemberre bízzuk a gondozást.

Milyen célra szeretnénk használni – pihenésre, esetleg családi - baráti összejövetelek lebonyolítására, némi bográcsozással, grillezéssel egybekötve.
Van e kisgyermek a családban vagy házi kedvenc.
A kíváncsi tekintetektől elzárva vagy a szabad belátásnak teret engedve kívánjuk-e itt tölteni időnket.
No és nem utolsó sorban mekkora területtel rendelkezünk, mennyi pénzünk maradt erre a célra – esetleg érdemes-e a következő szezonig várni, vagy lépésről lépésre haladni a tervek alapján álmaink kertje felé.

A növények telepítésénél - lakáson belül is – fontos figyelembe venni annak igényeit, összehangolva kertünk benapozási, talaj és klímaadottságaival, - valamint hogyan valósítjuk meg az öntözést.

Gondolhatunk itt akár esővízgyűjtésre a környezettudatosság jegyében - vagy új föld nyerése céljából komposztálásra – tőlünk függ, mennyire lesz igazán élő a kertünk.
Érdemes arra is gondolni, miként néz majd ki kertünk pár év múlva, mennyire akarjuk színesíteni évelőkkel, mekkora teret biztosítunk az egynyári fajtáknak - milyen kép tárul elénk a különböző évszakokban.

Ma már a kertészeti kínálatnak is széles a skálája úgy a növények, - virágedények, - kiegészítő és díszítőelemek, mint a bútorok és egyéb kellékek terén.

Sokféle stílust és hangulatot teremthetünk belőlük.

Itt is örök törvény azonban, hogy ami másutt jó és tetszik, nem biztos, hogy nálunk is, a mi adottságainkkal is úgy funkcionál.

Ráczné V. Éva.
EJNE tag, Lakberendező, Tradicionális Feng-shui tanácsadó, Etka jóga oktató
06/70/31-32-351, Kecskemét Március 15. u. 8.


Nyitóoldal | Lakberendezés | Feng-shui | Életmód és jóga
:: Készítette: Ambrus Attila :: - 2009(C) Napsugár Stúdio [Minden jog fenn tartva!]